Video

Een video om je nieuwe strategie te tonen? Een recruitment clip om nieuwe medewerkers te werven? Of een inspirerende film waarmee je de klant overtuigt? C-Two ontwikkelt en produceert - uiteraard in samenspraak - multimediaal inzetbare video's: van script tot vlotte montages van beeld en geluid. Met 2D of 3D animaties, soundtracks, soundeffects en voice over.

Presentatie

Eén stijl één verhaal. Met een dynamische, interactieve (sales)presentatie - PowerPoint of Prezi - ondersteun je jouw verhaal. Voortaan geen stoffige dia’s meer. Maar visueel fraaie, inspirerende slides. Met grafische elementen of fotorealistisch beeldmateriaal. En altijd met de juiste animaties en effecten.

Infographic

Een bedrijfsproces online inzichtelijk maken met video? Een bidtraject winnend afsluiten dankzij aantrekkelijke procesvisuals? C-Two maakt - dynamische - infographics, visuals en banners. Met informatief en creatief vormgegeven content. Waarbij we graag met je meedenken over de boodschap.

Logo-animatie

Een opvallende logo-animatie - die past bij jouw huisstijl - is het juiste intro voor elke video. Geen statische combinatie van tekst & beeld. Maar een logo dat tot leven komt. En inzetbaar is als herkenbaar intro op social media.